Over bouwdorp

Het Bouwdorp Voorschoten is een leuke activiteit voor basisschoolkinderen in de laatste week van de zomervakantie! In groepjes van ongeveer 10 kinderen met 2 begeleiders worden de meest fantastische hutten gebouwd. Neem je hamer en knijptang mee en bouw er lustig op los!

Voor wie is Bouwdorp?

Ieder jaar is de opkomst groot, het enthousiasme enorm en de kinderen genieten volop! Genoeg redenen om het Bouwdorp ook dit jaar weer te organiseren. Bouwdorp is voor alle kinderen vanaf 6 jaar die in Voorschoten op de basisschool zitten of woonachtig zijn in Voorschoten.

Wanneer is Bouwdorp

Bouwdorp wordt altijd georganiseerd in de laatste week van de schoolvakantie te Voorschoten. De Bouwdorp week voor de kinderen bestaat uit 3 dagen, daarnaast is er een opbouwdag voor – en een afbraakdag na.

De Bouwdorpweek in 2019 is:

26 augustus maandag opbouwdag
dinsdag 27 augustus tot en met donderdag 29 augustus is Bouwdorp
30 augustus vrijdag opruim- en poetsdag

Wat kost Bouwdorp

Bouwdorp Voorschoten wordt georganiseerd voor alle kinderen van alle rangen en standen. De prijs is daarom ieder jaar bijzonder vriendelijk voor iedere portemonnee. Helaas zijn de kosten omhoog gegaan en wij hebben de prijs voor het Bouwdorp dan ook moeten bijstellen. De kosten voor Bouwdorp 2019 bedragen € 20,- per kind.

De locatie

Net als vorige jaren zijn we heel blij dat de hutten weer gebouwd mogen worden op de prachtige IJsbaan van Voorschoten.